Wie we zijn

Amsterdam Noord

Een groep enthousiaste vrijwilligers leidt ACC-Noord. Ervaren docenten geven er de lessen. Het ACC beschikt over een groot cursuslokaal en een kleiner lokaal voor tablets en laptops. Ook hebben we een gezellige kantine waar je iets kunt drinken en met medecursisten een praatje kunt maken. Het is een leuke plek om te werken met computers en is goed te bereiken. We delen ons gebouw met kringloopwinkel De Lokatie en de computerwinkel Login Noord.


Amsterdam West

Het ACC is een leuke ontmoetingsplek; een ontspannen omgeving, waar veel te doen is. In het leslokaal en de inloopruimte ben je van harte welkom voor onze cursussen, privélessen en andere activiteiten.

We hebben heel veel verschillende cursussen voor beginners en gevorderden. Denk daarbij aan een algemene introductie Windows en werken met je telefoon, maar ook aan specifieke programma’s als Word, Excel, PowerPoint, Photoshop, Linux en nog veel meer.

De cursusruimte is voorzien van acht pc’s en een beamer zodat je goed kunt zien wat de docent aan het doen is. Koffie en gezelligheid vind je in de kantine verderop.